vineri, 11 septembrie 2009

SI ATAT A FOST........


Daca am sti cand sa ne oprim si sa reflectam asupra vietii ce bine ar fi. Sunt momente in viata unui om in care incerci din rasputeri, sa mearga totul bine, sa mergi inainte pe acel drum, desi ceva iti spune ca nu e bine, ca trebuie schimbat si cat mai repede. Probabil asa am vazut la cei din jur si am ramas cu impresia ca asa e bine. E trist ca, desi stim acest lucru mergem ca orbii inainte. E totusi bine cand avem curajul de a pune punc si de-a o lua de la capat.


De aici ai un alt drum, o carare pe care o poti modela cum vrei, o poti infrumusetea cum vrei, sa simti acea liniste sufleteasca, sa te simti in siguranta si protejata. Viata e scurta si nu merita sa o calcam in picioare. Trebuie pretuita fiecare clipa. Niciodata nu ne vom mai intalni cu prezentul, mereu va fi un viitor pe care sa-l potem modela singuri, asa cum vrem.


Cineva mi-a zis: ,,Un om este calcat in picioare si batjocorit doar daca el permite''. Ce fraza simpla si plina de adevar. Totul ti se intampla doar daca permiti.


Ramas bun ,,carare veche'' si de acum tot inainte ...................................

Niciun comentariu: