luni, 6 iulie 2009

SENTIMENTE


Mereu m-am considerat o femei puternica, categorica, care nu permite sa i se zica nici ,,dă-te mai incolo" iar acum viata imi arata ca m-am inselat amarnic. Sunt mai ,,slaba" decat as fi crezut vreodata, prietenii nu ma mai recunosc, nu le vine sa creada ca sunt asa vulnerabila. Multi spun ca iubirea e de vină. De unde stiu eu ce inseamna iubirea, cine stie sa o defineasca? De ce oare complicam totul atat de mult, de ce nu poate fi simplu? Ne-am cunoscut , am trait impreuna, ne despartim si gata.

Stiu, viata are partile ei frumoase chiar de sunt grele sau usoare, dar acum sunt invidioasa pe cei care vad totul ,,in roz'', oameni care nu sunt afectati asa mult de ceea ce e in jur.
Am sentimentul ca ceva ma leaga inca de capitolul actual din viata mea, ceva ce nu-mi da pace sa trec mai departe si nu stiu ce, e ceva ce ma face doar sa sufar si nu mai vreau , m-am saturat de lacrimi.
A fost candva ca in povesti,
Si-a fost frumos,
As vrea sa fie iar ceva,
Dar nu ca in povesti!

2 comentarii:

Vera spunea...

Totul este-n mainile tale!Daca tu nu te ajuti,nimeni nu te poate ajuta!Gandirea pozitiva si veselia ajuta mult actiunile.Eu de fel sunt o fire vesela si asta-mi lumineaza zilele si mi-e bine de cele mai multe ori chiar de ma lamentez!Tu,esti o femeie nefericita,printre multe altele.Mi-e mila de tine, iarta-ma ca sunt sincera!Iti spun doar ca in mainile tale iti sta viitorul,tu il controlezi daca vrei asta cu adevarat...

towinwoman spunea...

Buna, sunt nefericita pentru ca am acceptat prea multe, dar nu cred ca eu am vrut sa fiu inselata. Stiu ca totul depinde de mine si desi nu ma cunosti daca nu as fi fost o fire vesela, sociabila care iubeste viata la propriu, atunci nu as fi ajuns pana aici. Am suportat multe si am reusit doar pt. ca vreau sa traiesc, sa fiu fericita si sa-mi cresc copilul minunat pe care il am.
Acum cand ma uit in urma stiu unde am gresit si nu mai vreau sa fac iara aceeasi greseala, asa ca spret sa am puterea de a face ceea ce am de gand.